Hoe ik mijn leven in handen nam

Toen ik acht was, stapte mijn oma uit het leven. Ook al was ik nog zo jong, het had een diepe impact op me. Ik bleef achter met het gevoel dat ik niet goed genoeg was. Het werd de basis van een jarenlange onzekerheid. Ik deed alles om toch maar goed genoeg gevonden te worden. “Als ik attent ben en aan anderen denk, dan gaan ze van mij houden,” die gedachte. Je zou het ook perfectionisme kunnen noemen.

Ik liep lang rond met deze ongelukkige gevoelens. Ik wist zelf ook wel dat het zo niet verder kon, dus stelde ik mijzelf de keuze: er iets aan doen of stoppen met zeuren. Toen ik online op de cursus life coach botste, besloot ik het een kans te geven.

Het leven niet lijden, maar leiden

De term life changing wordt soms wat snel gebruikt, maar deze opleiding was voor mij toch echt een eye opener. Het heeft me zoveel geleerd en ik voelde mij steeds beter en gelukkiger. Meer nog, het gaf mij een doel: anderen begeleiden naar een leven waarin ze gelukkig zijn, vertrouwen hebben in zichzelf en gaan voor wat zij belangrijk vinden. Ik wens iedereen toe dat ze een positieve mindset leren gebruiken en zich niet laten belemmeren door wat anderen (misschien) denken.

House of mindstyle - Astrid

Ik ben je cheerleader voor meer veerkracht en geluk

Mijn droom voor jou is dat je jezelf met mildheid bekijkt, de slachtofferrol verlaat en zelf dingen in handen neemt. Dat je gelukkiger wordt, meer voldoening krijgt uit wat je doet, een beter overzicht hebt over je leven en daardoor minder stress ervaart. Kortom: dat je een positieve mindset omarmt. Daarom richtte ik in 2020 House of mindstyle op.

Met mijn 1-op-1-coachings, online programma’s, businesstrajecten, podcast en lezingen help ik je om

  • denkpatronen te doorbreken

  • andere perspectieven te belichten

  • actie te ondernemen

Mensen zien groeien en hun leven leiden zoals zij dat willen: dat maakt mij gelukkig.

Wat is de eerste (kleine) stap die jij kan zetten?