SELFCARE SUNDAY

Uitgesteld vanwege Coronavirus
9u-13u

Samen met Lisa van Aloha yourself bundel ik de krachten en organiseren wij een reeks van Sunday workshops voor jou. 

Tijdens deze eerste Sunday workshop staat selfcare centraal. Je leert tijdens de workshop hoe belangrijk zelfzorg is en waarom ‘ik heb daar geen tijd voor’ niet langer als excuus geldt. Je zal ook leren hoe je momentjes voor jezelf kan inplannen in je dagelijkse leven en hoe je je doelen kan behalen zonder jezelf te verwaarlozen.

 

Het spreekwoord ‘goed begonnen, is half gewonnen’ kan je ook toepassen op je dagelijkse leven. We bekijken tijdens de workshop hoe je de ochtendrush kan vermijden en hoe je jouw dag op een productieve en rustige manier kan beginnen. Concreet zullen we starten met een mediatieoefening, gevolgd door enkele eenvoudig aan te leren yogahoudingen. Ideaal dus om daarna ook thuis toe te passen. Hierna gaan we samen aan de slag in een inhoudelijke sessie. Afsluiten doen we met een frisse neus op te halen in de natuur en een heerlijke tas zelfgemaakte soep.

Klinkt dit als zelfzorg in de oren? Heb je nog een vraag of wil je je graag inschrijven? Stuur dan snel een mailtje naar info.houseofaloha@gmail.com want de plaatsen zijn beperkt!

Hopelijk tot dan!

Prijs: 65 euro (inbegrepen: workshop, water, thee, koffie, gezonde snack en verse soep)