zelfportret

Veelgestelde vragen Grow & Glow

Ik twijfel of de cursus iets voor mij is maar ik weet het niet zeker. Kan je mij helpen?


Spijtig genoeg kan ik die keuze niet voor jou maken. Als je nood hebt aan extra ondersteuning op het gebied van zelfvertrouwen, zelfacceptatie, mindset, grenzen aangeven en je jezelf op één wil leren zetten, zou ik zeggen: heel welkom!
Is er individuele begeleiding?


Neen, bij deze cursus is er enkel groepsbegeleiding. Ik hou wel bewust de groepen klein (max. 15 personen) zodat je zeker de ruimte hebt om zelf dingen te delen tijdens de groepscalls.
Wanneer start de cursus?


We starten op maandag 10 mei 2021. Het instagram account blijft open tot 31 augustus 2021. Je kan alle info tot dan raadplegen.
Wanneer vinden de groepscalls plaats?


De groepscalls vinden op woensdag plaats. Afhankelijk van je groep is dit om 19u of 20u30. Vanaf je je inschrijft, ontvang je de concrete data.
Is het erg als ik niet aanwezig kan zijn bij een groepscall?


Neen! De groepscalls worden opgenomen en je krijgt hiervan achteraf een replay. Zo kan jij deze herbekijken wanneer het jou past!
Is er een community?


Zeker! Alle cursisten krijgen toegang tot een besloten instagrampagina waar successen en ervaringen gedeeld kunnen worden. Daarnaast zijn de groepscalls ook het ideale moment om in contact te komen met gelijkgestemden. Dit geeft altijd een hele fijne en motiverende energie!
Kan ik een factuur krijgen?


Zeker! Stuur een mailtje naar astrid@houseofmindstyle.be en ik breng dit in orde voor jou.
Kan ik in meerdere termijnen betalen?


Dit kan! Je kan kiezen tussen een eenmalige betaling of een betaling gespreid over drie maanden.
Kan ik alle modules in één keer raadplegen?


Neen, elke week komt er een nieuwe module online. Op die manier neem ik je stapsgewijs doorheen de cursus en geraak je niet overprikkeld door de hoeveelheid aan informatie. Bovendien geeft je dat de tijd om aan de slag te gaan met de opdrachten. Enkel zo zal je resultaat kunnen bereiken!
Ik vind de cursus duur. Zijn er alternatieven mogelijk?


Ik begrijp dat deze cursus een investering vraagt maar ik ben ervan overtuigd dat zo'n investering je meteen in de juiste mindset zet om écht tot verandering over te gaan. Ik weet zeker dat de cursus je veel kan opleveren als je all in gaat. Jammer genoeg kan ik de cursus niet goedkoper aanbieden. Wel is er de mogelijkheid om in drie maandelijkse termijnen te betalen. Als je de investering niet ziet zitten, doe het dan zeker niet. Via instagram en mijn podcast deel ik veel gratis info dus daar kan je ook zeker al mee aan de slag.
Is het verplicht om actief te zijn in de community of iets te delen?


Neen! Je kiest ten alle tijden zelf welke informatie je wil delen. In de groepscalls is het wel fijn als je je wil openstellen omdat je dan ook het meeste groei zal kunnen doormaken. Maar je bent tot niets verplicht!
Ik heb nog een andere vraag. Met wie kan ik contact opnemen?


Stuur gerust een mail naar astrid@houseofmindstyle.be en ik beantwoord zo snel mogelijk jouw vraag!
Tot wanneer kan ik de modules raadplegen?


De instagramcommunity en de online cursuspagina blijven beschikbaar tot 31 augustus 2021.