workaction De Haan

Groei · Verbinding ​· Ontspanning · Vertragen

✨ Vind je het solopreneursbestaan soms eenzaam?
✨ Wil je graag eens verbinden met andere ondernemers en je ideeën en ervaringen aftoetsen?
✨ Heb je nood aan een weekje uit je hustle stappen om te ontspannen, energie te tanken en te werken aan je zaak in plaats van enkel in je zaak?

Je bent op de juiste plek: met mijn workation breng ik vrouwen samen om te groeien als persoon en ondernemer, en om te zorgen voor wat broodnodige ontspanning en vertraging.

Dat gebeurt tijdens verschillende inhoudelijke sessies, maar ook door gedreven personen samen te brengen in één ruimte. Voor je het weet delen jullie raad, daad en goede verhalen met elkaar. Een deelnemer stelde het vorig jaar zo: “gewoon andere ondernemers leren kennen en hun verhalen horen, is voor mij een vorm van groeien geweest. Zien hoe anderen bepaalde situaties aanpakken, is heel interessant.”

Benieuwd wat er allemaal aan bod komt tijdens de workation?

Als je praat met andere ondernemers valt deze zin vaak: “ik wou dat iemand mij eens zou zeggen dat ik goed bezig ben.” Als je je eigen baas bent, ben je zelf namelijk ook verantwoordelijk voor je eigen bevestiging.
 
Een weekje onder gelijkgezinden geeft je de motivatie en de energie om er weer in te vliegen, dat nieuwe aanbod uit te werken, te pitchen bij nieuwe klanten of een spannende samenwerking op te zetten. 

Programma

Het programma van de workation wordt opgebouwd op vier pijlers: 

✨ Groei
✨ Verbinding
✨ Ontspanning
✨ Vertragen

Wat haal je nog meer uit de workation?

 • Inspiratie om te groeien als ondernemer

 • Inzicht in jezelf en wat jij nodig hebt

 • Energie en motivatie

 • Nieuwe contacten en misschien wel een business bestie

 • Ontspanning, plezier en eens goed lachen
  (ik laat elke dag wel iets vallen en het is toegestaan om met mij te gniffelen)

Tijdens de workation heb je ook de tijd en ruimte om meteen al stappen te zetten. Vorig editie

 • dacht een deelnemer een nieuw pakket uit en verscherpte het daarna door onze feedback.

 • werd meermaals een nieuw aanbod uitgewerkt.

 • zette een deelnemer haar eerste cursus op poten, incl het opzetten van de wachtlijst en het uitdenken van de modules!

“Astrid slooft zich 100% uit om er voor jou een fantastische workation van te maken!”

Charlotte van Studio24

Praktisch

Voor deze workation trekken we naar het zonnige Elzele. Met 7 andere onderneemsters maken we het gezellig in onze villa en combineren we work & play. Naast inhoudelijke sessies, zorg ik ook voor ontspanning en lekker eten. Je hebt dus echt de tijd om aan je zaak te werken. Reken ook op een leuke goodiebag bij aankomst!

Ik zou het fantastisch vinden als jij er in mei bij bent. Maar dat de workation zwaar de moeite is, hoef je niet van mij aan te nemen. Dit zeiden de deelneemsters vorig jaar:

“De workation was voor mij echt ZALIG. Het was voor mij dé moment om even aan mijn onderneming te werken ipv in mijn onderneming. Gelijkgestemden ontmoeten, hun ideeën horen en af en toe eens heel goed kunnen lachen, dat was goud waard voor mij. Ik leerde om successen te vieren, stil te staan bij wat ik al bereikt heb, dat je op sommige zaken geen grip hebt en kan nu nog steeds rekenen op een fijn netwerk van toppers. De ontspanningsmomenten maakten de week voor mij helemaal compleet!”

Karo van Funadmin

“Die vijf dagen op workation hebben me inspiratie en motivatie voor een heel jaar gegeven. Mijn netwerk is uitgebreid en ik heb zo héérlijk gelachen. Ik zou zo opnieuw mee vertrekken.”

“Niet twijfelen! Het is zo een zalige week waar je heel veel uit leert, even afstand neemt zodat je erna weer helder en volle nieuwe moed kan richten op jouw doelen.”

Sofie van Diëtiste Sofit

“Ik ben gegroeid, ik kreeg heel veel energie en leerde geweldige onderneemsters kennen. De workation heeft mij als persoon én als onderneemster een boost gegeven. Aan iedereen die twijfelt zou ik zeggen; echt gewoon doen!”

Nicky van Rebootcoaching

Trees van Op ne Zondag

Wat is inbegrepen?

 • Online kennismakingssessie in april

 • Goodiebag bij aankomst

 • Jouw verblijf van 3 nachten* in een gedeelde kamer met ensuite badkamer in Les Pommiers Sauvages

 • Alle maaltijden en drank

 • 3 inhoudelijke sessies voor goei op maat van jouw business (afhankelijk van de noden van de groep)

 • Creatieve workshop

 • Zelfzorgactiviteit

 • Online follow-up sessie in juni
   

* Verblijf van zondagavond 8 mei 2022 tot en met woensdag 11 mei 2022

Mijn visie achter de workation

Als mindsetcoach is het mijn droom dat jij jezelf met mildheid bekijkt en zelf dingen in handen neemt. Dat je inzicht in jezelf krijgt, gelukkiger wordt, meer voldoening haalt uit wat je doet en minder stress ervaart. Kortom: dat je een positieve mindset omarmt. Daarom richtte ik in 2020 House of Mindstyle op.

Naast 1-op-1-coachings en online groepsprogramma’s hou ik er ook van om mensen samen te brengen. In 2021 leidde dat tot mijn eerste workation. Die vond ik - en de deelnemers! - zo fijn, dat ik er in 2022 twee organiseer! Wil je jezelf wat beter leren kennen, diep ontspannen en eens goed lachen? Schrijf je dan zeker in. Ik zorg voor pizza!

 

Wil jij ook klinken op jouw groei, het ondernemerschap en een geweldige workation?

Boek je vrijblijvend intakegesprek* in. Zo voelen we of het klikt en kan ik je nog meer info geven over de workation!

Jouw investering voor een deelname aan de workation bedraagt 1250,00 euro (ex. btw). Je kan ook gespreid betalen in twee schijven van 700,00 euro. (ex. btw)

*Kennen wij elkaar al en wil je zeker zijn van je plaatsje? Schrijf je dan nu al in via deze link.

"Wat heb je uit de workation gehaald in maximum drie woorden?" vroeg ik de deelnemers van de eerste workation? Hierbij hun antwoorden:

Samenwerkingen

Inspiratie

Inzichten

Energie

Verbinding

Ontspanning

Balans

Groei

Verheldering

Netwerk

Motivatie

Rust

Plezier

Connectie