Aanbod voor organisaties

Mindset op de werkvloer: is er nog werk aan je winkel?

Botsen jouw werknemers soms op negatieve gedachten over zichzelf, meningen van anderen of de valkuilen van perfectionisme? Dat is normaal: alles wat we naast de werkvloer meemaken, kan ons ook op het werk overkomen.

Met House of mindstyle zet ik sinds 2020 in op een positieve mindset, meer mentale veerkracht en een gelukkiger leven. Je bent het vast met me eens dat dit ook in bedrijven en organisaties van vitaal belang is. Daarom bied ik lezingen, workshops, coaching en groepslessen Powerdance aan.

Met deze thema’s help ik je graag verder - als mens én als werkmens:

  • Hoe ga je om met meningen van andere mensen (collega’s bijvoorbeeld)?

  • Hoe ga je om met tegenslagen in je bedrijf en negatieve gedachten over jezelf?

  • De valkuilen van perfectionisme

  • Stress & work-life integration

  • Bewust omgaan met je tijd (of hoe planning en mindset nauw verbonden zijn)

  • Het belang van mindset voor jou als werknemer

Samen de mindset van je werknemers opkrikken?

Neem gerust contact op en ik maak graag een offerte op maat.

Kan je hele team wel een boost gebruiken? Zitten jullie met terugkerende issues die met mindset, zelfvertrouwen of perfectionisme te maken hebben? Ik kom graag eens langs voor een verhelderende lezing of een workshop waarin we de handen uit de mouwen steken.

Meer voldoening, grotere veerkracht en meer werkgeluk: hierop focus ik in mijn 1-op-1-coachings voor werknemers. Ziet je team beren op de weg? Ik help ze graag om met de juiste mindset aan de slag te gaan. Dat kan zowel online als bij jullie op kantoor.

Wie ben ik?

Ik ben Astrid en als coach heb ik al meer dan 70 vrouwen geholpen met hun mindset. Daarom noem ik mezelf ook wel eens jouw cheerleader voor meer veerkracht en geluk. Als mindset coach ga ik met mijn cliënten eerst op zoek naar hun onderliggende belemmeringen. Daarna bied ik de tools aan om minder stress te ervaren, een beter overzicht te hebben over je leven en meer voldoening te vinden.

Wie twijfelt, raad ik altijd aan om stil te staan bij het scenario waarin je geen actie onderneemt. Hoe ga je je dan voelen over pakweg 5 jaar?

Klaar om vandaag in actie te schieten? Geef me een seintje

Ava Nexus