Vind je weg naar meer vertrouwen en minder zorgen

Je wil meer (zelf)vertrouwen en plezier in je leven.

Loopbaanbegeleiding

Heb je nood aan meer voldoening, plezier of uitdaging in je werk? In dit persoonlijke traject gaan we aan de slag met jouw loopbaanvraag en reik ik je tools aan om je (werk)leven in handen te nemen.

Neem contact op

Je wil meer (zelf)vertrouwen en plezier in je onderneming.

Boost your Business

Durf je vandaag de prijzen vragen die je waard bent? En zichtbaar zijn als de top-ondernemer die je bent? Je zaak staat of valt niet enkel met je strategie. Het is ook je mindset die je succes mee bepaalt. Ik help je graag met deze combinatie.

Vertel me meer, Astrid
Workation

Je aanbod aanscherpen, je netwerk verbreden én tegelijk de week van je leven hebben. Het kan en we noemen het “een workation”. Twee keer per jaar organiseer ik een mindset-workation om samen met een gezellige groep onderneemsters aan je zaak te werken.

Ik wil mee!

Je wil meer (zelf)vertrouwen en plezier in je organisatie.

1-op-1-coaching

Meer voldoening, grotere veerkracht en meer werkgeluk: hierop focus ik in mijn 1-op-1-coachings voor werknemers en -gevers. Dat kan zowel online als bij jullie op kantoor.

Vertel ons meer
Lezingen en workshops

Kan je hele team wel een boost gebruiken? Zitten jullie met terugkerende issues die met mindset, zelfvertrouwen of perfectionisme te maken hebben?

Ik wil meer info
Powerdance

Powerdance is de ideale balans tussen ontspanning en inspanning. Wat denk je van een energieke groepsles tijdens de lunchpauze of op je volgende teambuilding?

Ontdek mijn aanbod